Nieuws: Wij hebben onze krachten gebundeld met Computest en CloseSure! De samenvoeging van activiteiten
en verbreding van de dienstverlening zorgt voor een leidende positie in DevOps.

Lees het persbericht!

Het verschil tussen Scrum en Agile

Agile (wendbaarheid) is het vermogen om te reageren op verandering. Organisaties, teams en individuen die kunnen inspelen op de veranderende vraag van consumenten, marktomstandigheden en op nieuwkomers op het gebied van (nieuwe) technologie, kunnen enorm succesvol zijn. Er zijn diverse ‘manieren’ ontwikkeld om Agility te bereiken. Deze Agile tools en technieken zijn bekend geworden als ‘Agile frameworks’. Denk bijvoorbeeld Extreme Programming (XP), Lean Startup en Kanban. Scrum is verreweg favoriet omdat het een redelijk eenvoudig te begrijpen framework is.

Keuze en optimalisatie Agile Framework

Wil je Agile gaan werken? Wij kennen de verschillende frameworks en kunnen je op basis van ervaring adviseren bij het maken van de juiste keuze en implementatie. Heb je al een framework gekozen, maar zie je nog niet het gewenste resultaat? Laten ons eens met je meekijken, we maken er samen graag alsnog een succes van!

Meer weten over Agile en Scrum?

Wij helpen je bij het succesvol agile werken in IT-projecten of breder in de organisatie. Wil je meer informatie over Agile en scrum?

 
Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!