Elke gebruikersinterface moet goed doordacht zijn om gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden die ze kunnen hebben. Bruikbaarheidstests worden idealiter uitgevoerd in de vroege stadia van softwareontwikkeling, wanneer ontwerpers samenwerken met front-end ontwikkelaars om alles uit te tekenen. Zodra de interface klaar is, wordt de applicatie grondig getest en analyseert de test engineer het gebruikersgedrag om te zien wat er precies mis is of verbeterd moet worden. Dit kunnen ontbrekende functies zijn, of te veel functies, storende interfacegebieden, een slecht ontwerp, enz.

Digitale inclusie, toegankelijkheid testen

Daarnaast worden onze QA professionals ingeschakeld om websites te testen op toegankelijkheid. Voor overheidsinstanties toetsen we bijvoorbeeld of websites voldoen aan de WCAG 2.1 en EN301549 (kort, de WCAG). Met de ruime ervaring op het gebied van digitale toegankelijkheid en digitale inclusie helpt SYSQA deze organisaties bij het zetten van de volgende stappen:

  • Toetsen websites op het voldoen aan de gestelde richtlijnen, volgens de WCAG 2.1, niveau A en AA.
  • Opstellen van toegankelijkheidsverklaringen.

Als je jouw software gebruiksvriendelijk, goed functionerend en aantrekkelijk voor je gebruiker wilt hebben, dan laat je ons de bruikbaarheid en toegankelijkheid testen!

Hoe we testen

Als je een softwareproduct aanschaft, ontwikkelt of laat ontwikkelen dan wil je natuurlijk beoordelen in hoeverre het product voldoet aan jouw wensen en eisen. Jij wilt graag het product dat je voor ogen hebt. Als opdrachtgever voer je daarom acceptatietesten uit.

Lees meer

Compatibility testen voor een perfecte compatibiliteit van je IT-programma met verschillende IT-omgevingen en hardware. Meld je project aan!

Lees meer

Configuratietesten helpen dure oplossingen voor het vastlopen van programma’s, systeemstoringen en functiefouten te voorkomen. Deze kunnen ontstaan als gevolg van configuratiewijzigingen binnen je systeem. SYSQA gebruikt beproefde configuratietestmethoden om deze risico’s in kaart te brengen.

Lees meer

Met behulp van functionele testen verifiëren we of elk onderdeel van je softwareproduct presteert zoals het oorspronkelijk werd bedacht. Op basis van productspecificaties en bijzonderheden testen we software van verschillende soorten en maten.

Lees meer

Integratietesten om de samenhang tussen modules te testen. We tonen aan hoe soepel je hele applicatie werkt.

Lees meer

Laat je website of applicatie niet het slachtoffer worden van zijn eigen succes. Zorg ervoor dat je systeem het verwachte verkeer aankan, evenals pieken die verder gaan dan je verwacht

Lees meer

Regressietesten helpen je risico’s te vermijden die zijn verbonden aan een productaanpassing, inclusief optimalisatie, herontwerp of functiewijzigingen.

Lees meer

We kijken of je systeem voldoet aan al je wensen en eisen en brengen de prestaties en de kwaliteit in kaart. Daarbij geven we je inzicht in de kwaliteit, risico’s en verbeterpunten van je applicaties.

Lees meer

Elke gebruikersinterface moet goed doordacht zijn om gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden die ze kunnen hebben. Onze QA professionals testen jouw product op bruikbaarheid en toegankelijkheid.

Lees meer

Oplossingen

Detachering
100% betrokken bij jouw project
Van elk niveau, van QA manager tot tester
Jouw externe QA afdeling
Groeit mee met jouw project(en)
Fixed Price
Duidelijke tijdlijnen
Altijd binnen budget
Heldere doelen en verwachtingen
Consultancy
Trainingen
Quick Scans
Audits
Verandertrajecten
Vlekkeloze communicatie

Wat onze klanten over ons zeggen

Deel je vraag
of uitdaging met ons

We staan klaar om jouw softwaretest- en kwaliteitsborgingsprojecten op te pakken en je te helpen aan een succesvolle softwareoplossing.

Heb je vragen, ideeën en/of een uitdagende opdracht? Neem contact op en laten we aan de slag gaan!

Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!