Nieuws: Wij hebben onze krachten gebundeld met Computest en CloseSure! De samenvoeging van activiteiten
en verbreding van de dienstverlening zorgt voor een leidende positie in DevOps.

Lees het persbericht!

We zijn een onafhankelijke organisatie op het gebied van kwaliteit en veiligheid in IT. Dan mag je van ons up-to-date kennis over ons vakgebied verwachten. Op het onderdeel Requirements Engineering kunnen we weer een vinkje zetten. Ook in 2019 zijn we door IREB (International Requirements Engineering Board) weer gecertificeerd als Training Provider.

Willem Boshuis, Expertise Lead Requirements bij SYSQA: “De erkenning van IREB betekent dat we professionals ook in 2019 met onze eigen opleiding voorbereiden op het examen voor ‘Certified Professional for Requirements Engineering’ (CPRE). Zowel op Foundation Level als op Advanced Level. De opleidingen die we hiervoor hebben ontwikkeld voldoen dan aan de eisen die IREB voor het verzorgen hiervan aan Training Providers stelt.”

Requirements centraal bij software ontwikkeling

“Bij systeemontwikkelingsprojecten komt meer dan de helft van de fouten voort uit onduidelijke of onjuiste requirements. Eigenlijk is het een heel belangrijk onderdeel voor het succes van álle projecten.

Mijn collega Niels Winkel heeft hier een interessant artikel over geschreven, een pleidooi voor requirements engineering bij software ontwikkeling. Lees het eens door en nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek over requirements engineering in jouw projecten.”

 

Logo International Requirements Engineering Board erkenning SYSQA

Wil je eens sparren over hoe requirements engineering ook jouw projecten succesvoller kan maken? Wij staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek.
Updates ontvangen?

Regelmatig versturen we een overzicht van de nieuwste en relevantste artikelen op deze website. Ontvang ze ook in je mailbox!

Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!