Nieuws: Wij hebben onze krachten gebundeld met Computest en CloseSure! De samenvoeging van activiteiten
en verbreding van de dienstverlening zorgt voor een leidende positie in DevOps.

Lees het persbericht!

Afbeelding van SYSQA op Test Automation Days 2020Op 22 en 23 september tref je ons op de conferentie ‘Test Automation Days 2020’. We zijn hier Exhibition Partner. Test Automation Days is naar eigen zeggen de belangrijkste ontmoetingsplaats gebleken voor de internationale gemeenschap op het gebied van testautomatisering.

Het is een tweedaagse conferentie vol met innovatieve en transformerende lezingen, workshops en praktijkervaringen. Uiteraard worden tijdens dit evenement alle richtlijnen van de Nederlandse overheid omtrent maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus in acht genomen. Bezoek de  website van Test Automation Days 2020 voor het complete programma.

Test Automation Days is interessant voor CIO’s, CTO’s, IT-managers, IT-professionals zoals ingenieurs, analisten, ontwikkelaars, specialisten, integrators, testcoördinatoren en testmanagers en bedrijfsbeheer zoals consultants, softwareleveranciers en Project managers.

Ben je als organisatie of persoonlijk geïnteresseerd in de meest up-to-date technieken en testtools, wil je praten met professionals in het testen van software en wil je leren van toonaangevende experts op het gebied van testautomatisering? Kom ons dan op 22 en 23 september opzoeken tijdens de Test Automation Days.

Vermeld bij je aanmelding code KRT50SY voor € 50,- korting!

Afspraak over Testautomatisering

Wij ontmoeten je graag tijdens de Test Automation Days. Kan je niet wachten? Dan maak je hier gewoon een afspraak en spreken we elkaar eerder.

Voor een goed advies over Testautomatisering hoef je natuurlijk niet te wachten tot de Test Automation Days. Bel of mail me!
Updates ontvangen?

Regelmatig versturen we een overzicht van de nieuwste en relevantste artikelen op deze website. Ontvang ze ook in je mailbox!

Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!