Nieuws: Wij hebben onze krachten gebundeld met Computest en CloseSure! De samenvoeging van activiteiten
en verbreding van de dienstverlening zorgt voor een leidende positie in DevOps.

Lees het persbericht!

Sinds juli 2018 is SYSQA officieel Lean IT Association (LITA) Training Partner. Dat betekent dat we door de LITA geaccrediteerd zijn om trainingen te geven, gebaseerd op de LITA Lean IT specificaties. Daarbij hebben een aantal professionals zich gepromoveerd tot geaccrediteerde trainers van LITA. Zij bieden een sterke, gevarieerde training aan die onze collega’s op het EXIN examen Lean IT Foundation en de daarbij behorende certificering voorbereidt.

LEAN IT FOUNDATION

Lean IT helpt je IT-beheer of -ontwikkelorganisatie effectiever, efficiënter en sneller laten functioneren. Het richt zich specifiek op de toepassing van Lean binnen IT-processen. Na succesvolle toepassing in productie (Lean manufacturing) en dienstverlening (Lean services), maakt de toepassing van Lean in IT de laatste jaren een sterke ontwikkeling door. Hoe zorg je ervoor dat er een efficiënt change management beleid wordt gevoerd? Op welke manier zorg je er voor dat doorlooptijden bij het verhelpen van incidenten teruggedrongen worden? Organisaties zien steeds meer in dat zij voordeel kunnen behalen door Lean IT toe te passen binnen de IT leverende afdelingen.

HOE LEAN IT ORGANISATIES HELPT

De trainingen bieden kennis over, en inzicht in Lean en de toepassing van Lean in een IT-omgeving. Het is een waardevolle aanvulling op de ontwikkeling van onze professionals op het gebied van Quality Assurance in IT. Het stelt hen nog beter in staat organisaties te helpen bij de ontwikkeling van een mindset die continue verbetering nastreeft.

LITA Training Partners

Benieuwd naar wat onze professionals voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat het me weten!
Updates ontvangen?

Regelmatig versturen we een overzicht van de nieuwste en relevantste artikelen op deze website. Ontvang ze ook in je mailbox!

Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!