Q
We geven inzicht in en borgen de kwaliteit en veiligheid van je IT. We verkorten doorlooptijden, voorkomen onnodige herstelkosten, voorkomen uitloop van je projecten en vergroten je klanttevredenheid. Dat doen we door het toepassen van:

Privacy, Scrum, DevOps, Blockchain, IoT, Cloud, Mobile Apps, Automatisering, Robotisering etc.… Onze professionals hebben er ervaring mee en passen het toe in onze dienstverlening. ‘Experience meets innovation’. Ook toekomstige ontwikkelingen maken we ons snel eigen, we weten precies hoe we in het licht van of met behulp van deze ontwikkelingen je digitale wereld kunnen verbeteren.

Detachering, consultancy, resultaatverplichting

We voeren uit, we leiden op, we coachen, we onderzoeken en adviseren. Dat doen onze professionals op basis van:

  • Detachering
  • Consultancy
  • Resultaat verplichte opdrachten

We zijn ISO-9001 gecertificeerd, geaccrediteerd EXIN examencenter, trainingscenter en trainingspartner en IREB Training Provider.

Talentvolle professionals

Het is onze kracht dié professionals te werven, selecteren, op te leiden en te begeleiden die perfect bij jou en je organisatie passen. Ze zijn hoogopgeleid, beschikken over een bovengemiddeld analytisch vermogen en de juiste soft skills en zijn snel productief. We leggen de lat hoog en nemen alleen de grootste talenten aan.

DNA

Wij willen voor onze klanten en voor onszelf van betekenis zijn, verbinding brengen en ontwikkeling bevorderen. Dit zit in ons DNA. Hieraan toetsen we alles wat we doen.

Lees ook

Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!