Nieuws: Wij hebben onze krachten gebundeld met Computest en CloseSure! De samenvoeging van activiteiten
en verbreding van de dienstverlening zorgt voor een leidende positie in DevOps.

Lees het persbericht!

IT Quality Assurance en Software Testen

Voldoet jouw systeem aan de wensen van de gebruikers? Hoe weet je dat? Ontwikkel je een systeem of pas je er een aan, maar lopen de kosten en de planning volledig uit de hand?

SYSQA is een organisatie van meer dan 100 specialisten op het gebied van kwaliteitszorg in IT en softwaretesten. We zijn experts op de verschillende onderdelen van dit vakgebied, geven je inzicht in en borgen de kwaliteit en veiligheid van je IT. Daarmee verkorten we doorlooptijden, voorkomen we onnodige herstelkosten en uitloop van je projecten. En niet te vergeten, we vergroten de tevredenheid van je klanten.

Wij zijn trots op onze samenwerking met

Kwaliteit van IT in een dikke minuut

Oplossingen

IT specialist
100% betrokken bij jouw project
Van elk niveau, van QA manager tot tester
Jouw externe QA afdeling
Groeit mee met jouw project(en)
Fixed Price
Duidelijke tijdlijnen
Altijd binnen budget
Heldere doelen en verwachtingen
Consultancy
Trainingen
Quick Scans
Audits
Verandertrajecten
Vlekkeloze communicatie

Wat onze klanten over ons zeggen

Continuous Quality

Je ervaart het vast zelf ook; de markt eist steeds snellere opleveringen en updates van je IT-producten. Daarbij bewegen Business en IT dichter naar elkaar toe en zijn ze soms zelf één. En lange IT-trajecten komen steeds minder vaak voor. In plaats van een duidelijk trajectplan met één startmoment en één oplevering aan het eind, zie je nu opleveringen die op ieder moment van de dag plaatsvinden.

Dat betekent dat er continu kleine onderdelen worden geïntegreerd (continuous integration) en opgeleverd (continuous delivery). Teams zetten met sprints en feedback een ‘proof of concept’ neer die vervolgens wordt getoetst. Het team gaat pas verder als de klant tevreden is en de business case positief is. Dit stelt je als organisatie in staat om continu bij te sturen, snel te schakelen en om flexibel te kunnen toewerken naar je optimale eindproduct.

Deze continue changes/releases vragen ook om continue kwaliteitszorg in IT. Door de kwaliteit van je IT-product te borgen in elke stap die je zet, bij elke integratie en elke oplevering, voorkom je schade en herstel(kosten) verderop in je traject en weet je zeker dat je gebruikers tevreden zullen zijn. Het doorlopend toepassen van onze diensten op het gebied van kwaliteitszorg in IT noemen wij Continuous Quality.

Deel je vraag
of uitdaging met ons

We staan klaar om jouw softwaretest- en kwaliteitsborgingsprojecten op te pakken en je te helpen aan een succesvolle softwareoplossing.

Heb je vragen, ideeën en/of een uitdagende opdracht? Neem contact op en laten we aan de slag gaan!

Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!